Правилник

 

 

 

ПРАВИЛНИК ЗА ВЪТРЕШЕН РЕД В КЪЩА ЗА ГОСТИ „ДА ВИНЧИ“***

 1. Регистрацията на гостите се извършва само след представяне на документ за самоличност.
 2. Заплащането се извършва на място при настаняване.
 3. Настаняването в хотела се извършва след 14.00ч, а освобождаването до 12.00ч. Късното освобождаване се допуска само с предварителна заявка и при възможност.
 4. Депозит се изисква като потвърждение за Вашата резервация, който е в размер на 50% от общата сума и следва да бъде преведен предварително за гарантиране на вашата резервация. Остатъкът от сумата на цялата резервация е платим в деня на настаняване. Можете безплатно да анулирате резервацията си до 7 дни преди датата на настаняване.
 5. Ако отмените вашата резервация по-късно от 7 дни преди датата на настаняване, депозита за нея не се връща.
 6. Моля, съхранявайте ценностите си в сейфа на хотела. Хотелът НЕ НОСИ отговорност за личните вещи и ценности в стаите.
 7. При напускане на хотела, задължително оставете ключа на рецепцията на хотела. При изгубен ключ и/или ключ-карта, се дължи глоба от 50 лв.
 8. При напускане на хотела задължително се извършва проверка от служител за наличния инвентар във всяка стая. Установените липси се заплащат на база фактурната им стойност . Всяка нанесена щета от страна на гост на хотела се ЗАПЛАЩА преди напускането.  Гостите на хотела носят материална (финансова) отговорност за повреденото и изгубено имущество на хотела.
 9. Не е разрешено разместването на мебели и имущество в стаите и помещенията на хотела (без съгласуване с управителя на хотела).
 10.  ЗАБРАНЕНО е воденето на външни лица на територията на хотела (в стаите, в градината и в залите) за пребиваване без разрешение от администрацията на хотела.
 11.  Не се допускат домашни любимци.
 12.  В сградата на хотела е забранено внасянето и складирането на леснозапалими, взривни и обемисти предмети.
 13.  Закуска се предлага само с предварителна заявка до 20:00 от предният ден.
 14.  Закуската се сервира в трапезарията или градината на хотела, между 8:30 - 10:00 часа.
 15.  Не се допуска внасянето на храни и напитки в стаите на хотела, с изключение на предвидените за това места – градина, бар, кухня, трапезария.
 16.  Не се допуска вдигането на шум след 23:00 часа , както в и следобедните часове между 14:00 – 16:00. Молим, да се съобразите  и да не нарушавате почивката на останалите гости на хотела, както и на съседите.
 17.  ЗАБРАНЕНО е внасянето на озвучителни, музикални уредби и инструменти със сила на звука, нарушаваща спокойствието на гостите, както и съседите на хотела.
 18.  ПУШЕНЕТО в стаите на хотела е СТРОГО ЗАБРАНЕНО. Можете спокойно да пушите на указаните за това места.

За всякакви въпроси и проблеми по време на престоя Ви в къща за гости „Да Винчи“***, можете да се свържете с администрацията  - 0882041822.

 При грубо нарушаване на Правилника на хотела, управителят има право да помоли гостите за напускане.